Chocoladehoorntje met vers fruit
bewaar
bewaar

Chocoladehoorntje met vers fruit

Voor één keer vullen we de hoorntjes niet met ijs, maar met fruit. Echt zomerfruit!

15 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pistachenoten in 4-5 min. goudbruin. Neem uit de pan en hak zo fijn mogelijk.

Smelt de chocolade au bain-marie. Verdeel met een lepel over de binnenkant van de hoorntjes en draai rond voor een gelijkmatige verdeling. Dip de randen van de hoorntjes in de warme chocolade en bestrooi direct met de pistachenoten. Leg de hoorntjes 1 uur afgedekt in de koelkast.

Snijd de perziken langs de pit doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 ½ cm. Maak de aardbeien schoon en snijd in partjes. Schep de perzik, aardbei en framboos voorzichtig door elkaar.

Vul de hoorntjes met het fruit en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocoladehoorntje met vers fruit

Voor één keer vullen we de hoorntjes niet met ijs, maar met fruit. Echt zomerfruit!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig