Portugees visschoteltje
bewaar
bewaar

Portugees visschoteltje

Gekruide kabeljauw onder een dakje van romige puree: klinkt goed, toch?

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de kabeljauw in stukken van ca. 2 cm. en bestrooi met 1 tl zout. Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de koriander fijn. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak hierin de ui 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Breng op smaak met knoflook, cayennepeper, paprikapoeder, peper en eventueel zout. Rasp de citroenschil erboven en bak 2 min. mee. Voeg de kabeljauw toe en bak 2 min. mee. Pers de citroen. Voeg de snijbonen toe en bak 1 min. mee. Breng op smaak met citroensap, peper en eventueel zout.

Bereid intussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng op smaak met de rest van de olie, koriander, citroensap, peper en eventueel zout. Schep het vismengsel in de ovenschaal. Bedek het vismengsel met de aardappelpuree en laat in de oven in ca. 10 min. lichtbruin worden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Portugees visschoteltje

Gekruide kabeljauw onder een dakje van romige puree: klinkt goed, toch?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig