Zomerstamppot van spinazie en rode ui
bewaar
bewaar

Zomerstamppot van spinazie en rode ui

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Hak de pinda's grof. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak 2 min.

Breng in een ruime pan de melk met het water aan de kook. Roer de zakjes pureepoeder erdoor. Laat op laag vuur staan en schep de ui, knoflook en spinazie erdoor. Verwarm op laag vuur 5 min. door. Schep de pinda's erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep de stamppot op borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zomerstamppot van spinazie en rode ui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig