Gestoofde aubergine met sperziebonen, gehaktballetjes en yoghurt
bewaar
bewaar

Gestoofde aubergine met sperziebonen, gehaktballetjes en yoghurt

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Aubergine schoonmaken, in stukken snijden van ca. 2 cm. Tomaten 12 tellen in kokend water leggen, afspoelen onder koude kraan en schilletjes verwijderen. Tomaten in stukjes snijden. Aardappelen in 4 stukken snijden. Knoflook pellen en met knoflookpers uitpersen. 4 el olie verhitten in diepe pan en hierin aubergine, bonen en aardappel 3 min. roerbakken. Knoflook en tomaat erdoor roeren en nog 1 min. bakken. Groene pepers met vocht, 1/2 el paprikapoeder en 1/2 kopje water toevoegen. Tegen de kook aanbrengen en groenten met deksel half op pan 20 min. laten pruttelen. Eventueel naar smaak zout en peper toevoegen. Ondertussen 2 el olie in koekenpan verhitten en gehaktballetjes in ca. 5 min rondom bruin en gaar bakken. Groentemengsel en gehakt over 4 borden verdelen, yoghurt erop scheppen en naar smaak paprikapoeder erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gestoofde aubergine met sperziebonen, gehaktballetjes en yoghurt

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig