Sascha's chocoladetaart
Met maar vijf ingrediënten maak je een taart met een intense chocoladesmaak.
Aan de slag
Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Verwarm intussen de oven voor op 180 ºC.
Meng in een andere kom met een mixer of een garde de suiker, eieren en bloem. Schep het gesmolten chocolademengsel voorzichtig door het eimengsel.
Bekleed een springvorm met bakpapier en doe het geheel over in de springvorm en bak de taart in ca. 40 min. in het midden van de oven gaar. Laat de taart afkoelen alvorens hem aan te snijden.
Au bain-marie smelten
Instructievideo - 00:34 min.
Sascha's chocoladetaart
Met maar vijf ingrediënten maak je een taart met een intense chocoladesmaak.
null porties
380 kcal
15 min. bereiden
40 min. oventijd
Aan de slag
Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Verwarm intussen de oven voor op 180 ºC.
Meng in een andere kom met een mixer of een garde de suiker, eieren en bloem. Schep het gesmolten chocolademengsel voorzichtig door het eimengsel.
Bekleed een springvorm met bakpapier en doe het geheel over in de springvorm en bak de taart in ca. 40 min. in het midden van de oven gaar. Laat de taart afkoelen alvorens hem aan te snijden.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g pure chocolade 70%
200 g ongezouten roomboter
300 g fijne kristalsuiker
6 middelgrote eieren
100 g tarwebloem
Dit heb je nodig
bakpapier
springvorm (Ø 22 cm)