Krokante kippenpootjes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maal het brood in de keukenmachine of verkruimel het met de hand. Breng de bloem op smaak met (versgemalen) peper en zout. Wentel de drumsticks door de bloem. Besprenkel ze met wat water en wentel ze nog een keer door de bloem.
Snijd de kruiden fijn. Rasp de kaas grof. Klop het ei los, roer de fijngesneden kruiden erdoor en haal hier de drumsticks doorheen. Schep de broodkruimels en de kaas door elkaar. Wentel de drumsticks hierdoor. Leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat. Plaats de plaat in het midden van de oven en bak de drumsticks in 20-30 min. bruin en krokant.
Krokante kippenpootjes
bijgerecht
null personen
480 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Maal het brood in de keukenmachine of verkruimel het met de hand. Breng de bloem op smaak met (versgemalen) peper en zout. Wentel de drumsticks door de bloem. Besprenkel ze met wat water en wentel ze nog een keer door de bloem.
Snijd de kruiden fijn. Rasp de kaas grof. Klop het ei los, roer de fijngesneden kruiden erdoor en haal hier de drumsticks doorheen. Schep de broodkruimels en de kaas door elkaar. Wentel de drumsticks hierdoor. Leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat. Plaats de plaat in het midden van de oven en bak de drumsticks in 20-30 min. bruin en krokant.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g oud brood
100 g tarwebloem
4 kipdrumsticks
2 el verse basilicum
2 el peterselie
2 el verse tijm
50 g Grana Padano kazen
1 middelgroot ei
Dit heb je nodig
bakpapier