Aubergineschotel
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de aubergines in de lengte in plakken. Verhit de grillpan en gril de aubergine tot aan beide kanten grilstrepen zichtbaar zijn. Besprenkel met de olie en breng op smaak met peper en zout. Klop de eieren los met het water, peper en zout. Rasp de kaas.
Verdeel ⅓ van de saus in de ovenschaal. Bedek met ⅓ van de aubergine, ⅓ van het losgeklopte ei en ⅓ van de kaas. Maak zo nog 2 lagen. Bak in ca. 30 min. goudbruin. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
Groente in de lengte snijden
Instructievideo - 00:45 min.
Aubergineschotel
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
25 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 190 °C. Snijd de aubergines in de lengte in plakken. Verhit de grillpan en gril de aubergine tot aan beide kanten grilstrepen zichtbaar zijn. Besprenkel met de olie en breng op smaak met peper en zout. Klop de eieren los met het water, peper en zout. Rasp de kaas.
Verdeel ⅓ van de saus in de ovenschaal. Bedek met ⅓ van de aubergine, ⅓ van het losgeklopte ei en ⅓ van de kaas. Maak zo nog 2 lagen. Bak in ca. 30 min. goudbruin. Bestrooi met de basilicumblaadjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 aubergines
3 el traditionele olijfolie
4 middelgrote eieren
2 el kraanwater
125 g Grana Padano kazen
940 g sugo basilico tomatensaus in pot
8 g verse basilicum
Dit heb je nodig
ovenschaal (25 x 25 cm)