Spinaziesalade met pasta en avocado
Lekker & snel. Je zet deze pasta in een kwartier op tafel.
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Scheur ondertussen de basliciumblaadjes. Snijd het witbrood in blokjes en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan en bak de broodblokjes in 5 min. goudbruin en krokant. Schep de croutons regelmatig om.
Snijd ondertussen de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en de schil en snijd het vruchtvlees in plakjes. Snijd de spinazie grof en doe in een slakom. Schep om met het basilicum en de sladressing.
Schep de pasta, avocado en tomaten door de spinaziesalade en verdeel de croutons erover. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
Spinaziesalade met pasta en avocado
Lekker & snel. Je zet deze pasta in een kwartier op tafel.
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Scheur ondertussen de basliciumblaadjes. Snijd het witbrood in blokjes en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan en bak de broodblokjes in 5 min. goudbruin en krokant. Schep de croutons regelmatig om.
Snijd ondertussen de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en de schil en snijd het vruchtvlees in plakjes. Snijd de spinazie grof en doe in een slakom. Schep om met het basilicum en de sladressing.
Schep de pasta, avocado en tomaten door de spinaziesalade en verdeel de croutons erover. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g verse ravioli 5 formaggio
15 g verse basilicum
2 sneetjes witbrood
250 g cherrytomaten
2 el traditionele olijfolie
1 eetrijpe avocado
300 g spinazie (gewassen)
7 el sladressing knoflook