Saté met gado gado
Aan de slag
Breek de uiteinden van de boontjes. Kook de boontjes in ruim water in ca. 7 min. gaar. Voeg na 5 min. de kool toe. Giet af en spoel af met koud water. Meng met de taugé. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de saté op de barbecue of grill in ca. 10 min. rondom bruin en gaar. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Saté met gado gado
hoofdgerecht
null personen
809 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breek de uiteinden van de boontjes. Kook de boontjes in ruim water in ca. 7 min. gaar. Voeg na 5 min. de kool toe. Giet af en spoel af met koud water. Meng met de taugé. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de saté op de barbecue of grill in ca. 10 min. rondom bruin en gaar. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g verse sperziebonen
300 g gesneden spitskool
125 g taugé
400 g witte rijst
8 spiesjes varkenssaté
500 g kant-en-klare satésaus
Dit heb je nodig
barbecue