Gado gado met doperwten
Hét gerecht voor liefhebbers van Aziatische klassiekers.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard en de erwten in 8 min. beetgaar. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Verhit de olie in een wok. Bak de ui 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 4 min.
Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de erwten door de roerbakmix. Pel en halveer de eieren. Schep de rijst op borden. Verdeel er de groenten en het ei over. Schep de satésaus erover en bestrooi met de seroendeng.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Gado gado met doperwten
Hét gerecht voor liefhebbers van Aziatische klassiekers.
hoofdgerecht
null personen
965 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard en de erwten in 8 min. beetgaar. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Verhit de olie in een wok. Bak de ui 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 4 min.
Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de erwten door de roerbakmix. Pel en halveer de eieren. Schep de rijst op borden. Verdeel er de groenten en het ei over. Schep de satésaus erover en bestrooi met de seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g witte snelkookrijst
3 scharreleieren
200 g verse doperwten
250 g Chinese roerbakmix
2 el traditionele olijfolie
1 rode ui
250 g kant-en-klare satésaus
3 el seroendeng