Gado-gado met tofu
Aan de slag
Kook de eieren in een steelpan in 8 min. hard, spoel af met koud water en pel. Snijd de tofu in blokjes en dep droog. Breng in een grote pan water met zout aan de kook. Kook hierin beetgaar sperziebonen (6-8 min.), bloemkool (5 min.), wittekool (4 min.) en taugé.
Schep de groenten uit de pan en laat uitlekken in een vergiet. Verhit in een wok olie en bak de tofu lichtbruin. Laat de blokjes uitlekken op keukenpapier. Verwarm de pindasus en snijd de komkommer in plakjes. Rangschik de groenten en tofu op een schaal. Schenk de pindasaus erover. Serveer met ei, emping en komkommer.
Gado-gado met tofu
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in een steelpan in 8 min. hard, spoel af met koud water en pel. Snijd de tofu in blokjes en dep droog. Breng in een grote pan water met zout aan de kook. Kook hierin beetgaar sperziebonen (6-8 min.), bloemkool (5 min.), wittekool (4 min.) en taugé.
Schep de groenten uit de pan en laat uitlekken in een vergiet. Verhit in een wok olie en bak de tofu lichtbruin. Laat de blokjes uitlekken op keukenpapier. Verwarm de pindasus en snijd de komkommer in plakjes. Rangschik de groenten en tofu op een schaal. Schenk de pindasaus erover. Serveer met ei, emping en komkommer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote eieren
375 g tofu naturel
250 g koelverse hele sperziebonen
200 g koelverse bloemkoolroosjes
200 g gesneden witte kool
125 g taugé
5 el traditionele olijfolie
300 ml kant-en-klare satésaus
75 g kroepoek
½ komkommer
Dit heb je nodig
wok