Tempura van tilapia en zomergroenten
bewaar
bewaar

Tempura van tilapia en zomergroenten

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schenk 6 cm olie in een wok en verhit tot 175 °C, controleer met behulp van de keukenthermometer. Dep de vis, paprika en courgette droog met keukenpapier.

Klop met een garde de tempuramix met 200 ml ijskoud water tot een beslag. Haal de vis en groenten in porties door het beslag en frituur in 3 min. goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng in een kommetje de sojasaus, sherry en bosuitjes en serveer dit als dipsaus bij de tempura.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tempura van tilapia en zomergroenten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig