Bouillonfondue met kip, vis en groenten
Ja, met bouillon kun je ook fonduen. Sausje erbij en dippen maar!
Aan de slag
Pel de knoflook en pers boven een kommetje uit. Snijd de kipfilet en tilapiafilet in stukken. Veeg de kastanjechampignons schoon. Snijd de courgette in plakken, paprika in repen en de tofu in blokjes.
Breng de bouillon aan de kook. Zet een fonduepan op tafel en schenk de bouillon erin.
Maak een dipsaus van de sojasaus, het citroensap en de knoflook, breng op smaak met peper.
Doop met behulp van een netje de stukjes kip, vis, groenten en tofu enkele minuten in de hete bouillon tot de kip of vis door en door wit is. Dip de kip, vis, groenten en tofu daarna even in de dipsaus.
Bouillonfondue met kip, vis en groenten
Ja, met bouillon kun je ook fonduen. Sausje erbij en dippen maar!
hoofdgerecht
null personen
310 kcal
15 min. bereiden
1 min. wachten
Aan de slag
Pel de knoflook en pers boven een kommetje uit. Snijd de kipfilet en tilapiafilet in stukken. Veeg de kastanjechampignons schoon. Snijd de courgette in plakken, paprika in repen en de tofu in blokjes.
Breng de bouillon aan de kook. Zet een fonduepan op tafel en schenk de bouillon erin.
Maak een dipsaus van de sojasaus, het citroensap en de knoflook, breng op smaak met peper.
Doop met behulp van een netje de stukjes kip, vis, groenten en tofu enkele minuten in de hete bouillon tot de kip of vis door en door wit is. Dip de kip, vis, groenten en tofu daarna even in de dipsaus.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ teen knoflook
200 g kipfilets
200 g tilapiafilets
250 g kastanjechampignons
1 courgette
1 rode paprika
375 g tofu naturel
1 l kippenbouillon van tablet
4 el Japanse sojasaus
3 el citroensap
200 g sugarsnaps
Dit heb je nodig
fonduepan