Mihoenschotel met erwten en paprika
Aan de slag
Breng in een pan ruim water en zout aan de kook, voeg de peultjes toe en kook 5 min. Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten toe. Schep de groenten uit de pan en laat uit lekken in vergiet. Draai het vuur uit en laat de mihoen 4 min. in het kookwater van de groenten wellen. Spoel de mihoen af met koud water en laat uitlekken. Snijd de paprika en tofu in kleine blokjes. Verhit in een wok olie en roerbak de tofu 3 min. Voeg de sojasaus toe en verwarm nog 5 min. Schep de groenten door de tofu. Doe de mihoen in een wok en verwarm het geheel voorzichtig omscheppend nog even door. Verdeel de mihoen over borden en bestrooi met rauwe paprikablokjes.
Mihoenschotel met erwten en paprika
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng in een pan ruim water en zout aan de kook, voeg de peultjes toe en kook 5 min. Voeg de laatste 2 min. de bevroren tuinerwten toe. Schep de groenten uit de pan en laat uit lekken in vergiet. Draai het vuur uit en laat de mihoen 4 min. in het kookwater van de groenten wellen. Spoel de mihoen af met koud water en laat uitlekken. Snijd de paprika en tofu in kleine blokjes. Verhit in een wok olie en roerbak de tofu 3 min. Voeg de sojasaus toe en verwarm nog 5 min. Schep de groenten door de tofu. Doe de mihoen in een wok en verwarm het geheel voorzichtig omscheppend nog even door. Verdeel de mihoen over borden en bestrooi met rauwe paprikablokjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
225 g diepvries sugarsnaps
225 g diepvries tuinerwten
250 g verse mihoen
1 rode paprika
375 g tofu naturel
3 el traditionele olijfolie
4 el Japanse sojasaus
Dit heb je nodig
wok