Voorjaarsstamppot met varkensfilet
bewaar
bewaar

Voorjaarsstamppot met varkensfilet

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappels in 20-25 minuten gaar. Roer de yoghurt en het ei door elkaar en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Verhit de grillpan. Bestrijk de varkensfilets dun met 1 eetlepel olie. Gril de filets in 8-10 minuten gaar, keer ze halverwege en bedruppel ze daarna met 1 eetlepel citroensap. Klop een dressing van de rest van de olie en de rest van het citroensap en de mosterd. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Giet de aardappels af, stamp ze fijn en roer het yoghurtmengsel en de sla erdoorheen. Serveer de stamppot met de gegrilde varkensfilet en de dressing als jus. Lekker met een komkommersalade (kijk voor het recept elders op deze site).

combinatietipLekker met een komkommersalade (kijk voor het recept elders op deze site).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Voorjaarsstamppot met varkensfilet

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig