Voorjaarssalade met frisgevulde aardappel
Aan de slag
Pof de aardappels in 12 minuten in de magnetron (800 watt) gaar. Laat ze 10 minuten onder een theedoek verder gaar worden. Kook de erwten 2 minuten in een bodempje water, giet ze af en prak ze fijn. Roer de fijngesneden munt en de magere yoghurt door de erwten en breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bestrijk de tomaten en de Quorn-reepjes dun met de olie. Verhit de grillpan en gril de tomaten en de Quorn roerbakreepjes tot ze een bruingestreept motiefje hebben. Verdeel de veldsla over twee borden en schep de tomaten en de Quorn roerbakreepjes erover. Snijd de aardappels open, schep de erwten-muntsaus erin en leg ze ernaast.
Voorjaarssalade met frisgevulde aardappel
hoofdgerecht
null personen
345 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Pof de aardappels in 12 minuten in de magnetron (800 watt) gaar. Laat ze 10 minuten onder een theedoek verder gaar worden. Kook de erwten 2 minuten in een bodempje water, giet ze af en prak ze fijn. Roer de fijngesneden munt en de magere yoghurt door de erwten en breng het geheel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bestrijk de tomaten en de Quorn-reepjes dun met de olie. Verhit de grillpan en gril de tomaten en de Quorn roerbakreepjes tot ze een bruingestreept motiefje hebben. Verdeel de veldsla over twee borden en schep de tomaten en de Quorn roerbakreepjes erover. Snijd de aardappels open, schep de erwten-muntsaus erin en leg ze ernaast.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 grote aardappels
100 g tuinerwten
3 takjes munt
3 eetlepels yoghurt
250 g cherrytomaten
1 pak roerbakreepjes
1 eetlepel olie
1 zak veldsla
Dit heb je nodig
grillpan met antiaanbaklaag