Voorjaarssalade met garnalen
Aan de slag
Aardappelen wassen en in vieren snijden. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 15-20 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen asperges schoonmaken en in schuine stukjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Laatste 3 min. doperwtjes toevoegen. Afgieten en koud spoelen. Ui pellen en in halve ringen snijden. Lauwwarme aardappelen mengen met asperges, doperwtjes, ui, garnalen, olie, azijn en naar smaak zout en peper. Salade over 4 borden verdelen.
Voorjaarssalade met garnalen
hoofdgerecht
null personen
511 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelen wassen en in vieren snijden. Aardappelen in laagje water met zout naar smaak in 15-20 min. gaarkoken. Afgieten. Ondertussen asperges schoonmaken en in schuine stukjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak in ca. 5 min. gaarkoken. Laatste 3 min. doperwtjes toevoegen. Afgieten en koud spoelen. Ui pellen en in halve ringen snijden. Lauwwarme aardappelen mengen met asperges, doperwtjes, ui, garnalen, olie, azijn en naar smaak zout en peper. Salade over 4 borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappels
500 g groene asperges
1 pak doperwten
1 ui
1 schaaltje cocktailgarnalen
6 eetlepels olijfolie
5 eetlepels witte-wijnazijn