Aardappelschotel met chipolataworstjes
Met een Provençaals tintje.
Aan de slag
Verhit 4 el olie in een wok. Bak de krieltjes in 10 min. gaar en bruin. Voeg de laatste 4 min. de groenten en champignons toe en bak mee. Verhit 3 el olie in een andere koekenpan en bak de chipolata rondom bruin.
Laat op matige temperatuur 10 min. garen. Neem de chipolata uit de pan en snijd in stukjes. Breng de krieljtes en groenten op smaak met de kuiden, peper en eventueel zout. Verdeel de krieljtes en groenten oevr de borden. Verdeel de stukjes chipolata erover.
Aardappelschotel met chipolataworstjes
Met een Provençaals tintje.
hoofdgerecht
null personen
710 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit 4 el olie in een wok. Bak de krieltjes in 10 min. gaar en bruin. Voeg de laatste 4 min. de groenten en champignons toe en bak mee. Verhit 3 el olie in een andere koekenpan en bak de chipolata rondom bruin.
Laat op matige temperatuur 10 min. garen. Neem de chipolata uit de pan en snijd in stukjes. Breng de krieljtes en groenten op smaak met de kuiden, peper en eventueel zout. Verdeel de krieljtes en groenten oevr de borden. Verdeel de stukjes chipolata erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
7 el zonnebloemolie
900 g koelverse kleine krieltjes
400 g Provençaalse roerbakmix
200 g gesneden champignons
300 g chipolataworstjes
1 el gedroogde Provençaalse kruiden
Dit heb je nodig
wok