Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
Aan de slag
In wok 1 el olie verhitten en champignons met helft van knoflook 2 min. bakken. Paprika en groentemix toevoegen en nog 5-7 min. roerbakken, tot groente beetgaar is. Op smaak brengen met Provençaalse kruiden, zout en peper. Kabeljauwfilet met zout, peper en 1 el bloem bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten en filets ca. 4 min. per kant bakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rest van olie en knoflook erdoor roeren. Vis over vier borden verdelen, groenten en aardappelpuree ernaast scheppen.
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In wok 1 el olie verhitten en champignons met helft van knoflook 2 min. bakken. Paprika en groentemix toevoegen en nog 5-7 min. roerbakken, tot groente beetgaar is. Op smaak brengen met Provençaalse kruiden, zout en peper. Kabeljauwfilet met zout, peper en 1 el bloem bestrooien. In koekenpan 2 el olie verhitten en filets ca. 4 min. per kant bakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Rest van olie en knoflook erdoor roeren. Vis over vier borden verdelen, groenten en aardappelpuree ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 eetlepels olijfolie
1 bakje gesneden champignons
2 teentjes knoflook
1 gele paprika
1 zak Provençaalse roerbakmix
2 eetlepels gedroogde Provençaalse kruiden
2 maal 250 gr kabeljauwfilet
1 pak aardappelpuree à la minute
Dit heb je nodig
wok