Vispakketjes met citroen-spitskool
bewaar
bewaar

Vispakketjes met citroen-spitskool

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Vis in 6 gelijke stukken snijden. Om elk stukje vis plakje spek wikkelen. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en vis op middelhoog vuur rondom bruin bakken. Op laag vuur vis in 8 à 10 minuten gaar laten worden. Aardappelpuree bereiden volgens aanwijzingen. In wok rest van olie verhitten en spitskool ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Citroen goed schoon boenen en helft van schil eraf raspen. Citroen uitpersen. Citroenschil, 1 eetlepel citroensap en 1/2 theelepel zout door spitskool scheppen. Aardappelpuree en spitskool over twee borden verdelen. Op elk bord 3 vispakketjes leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vispakketjes met citroen-spitskool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig