Aardappelschotel met chorizo en spitskool
bewaar
bewaar

Aardappelschotel met chorizo en spitskool

1 uur bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 175 °C. In wok spitskool in 1 el olie 4 min. roerbakken. Bodem van ovenschaal bedekken met aardappelschijfjes. Hierop 2 lagen maken van achtereenvolgens chorizo, spitskool, tomaat en aardappel. In kom eieren loskloppen met melk, Provençaalse kruiden en zout en peper naar smaak. Eimengsel in ovenschaal schenken. Olie erover sprenkelen. In midden van oven aardappelschotel in 40-45 min. goudbruin en gaar laten worden.

algemeenprijs per persoon 2.00 (eind maart/april 2004)

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelschotel met chorizo en spitskool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig