Kruidige visschotel met komkommersalade
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Koolvis in ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Klein deel ui en paprika achterhouden. Rest over koolvis verdelen. Roomkaas loskloppen met kookroom en over visschenken. Vis in midden van oven in 30 min. gaar laten worden. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Van olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Komkommer, rest van ui en paprika en dressing mengen. Koolvisschotel met rijst en komkommersalade serveren.
Kruidige visschotel met komkommersalade
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Koolvis in ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Klein deel ui en paprika achterhouden. Rest over koolvis verdelen. Roomkaas loskloppen met kookroom en over visschenken. Vis in midden van oven in 30 min. gaar laten worden. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Van olie, azijn, zout en peper dressing kloppen. Komkommer, rest van ui en paprika en dressing mengen. Koolvisschotel met rijst en komkommersalade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 groene paprika's
1 pak koolvisfilet
1 pakje verse roomkaas met kruiden
½ flesje kookroom
400 g snelkookrijst
1 komkommer
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel azijn