Vegetarische masala met komkommersalade
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In braadpan 1/3 olie verhitten en Tivall-stukjes in 2 min. knapperig bakken. Tomaten toevoegen en 1 min meebakken. Saus toevoegen en 3 min. verwarmen. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in plakjes schaven. Van rest van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Met komkommer en ui mengen. Rijst met masalasaus en salade serveren.
Vegetarische masala met komkommersalade
hoofdgerecht
null personen
800 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In braadpan 1/3 olie verhitten en Tivall-stukjes in 2 min. knapperig bakken. Tomaten toevoegen en 1 min meebakken. Saus toevoegen en 3 min. verwarmen. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in plakjes schaven. Van rest van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Met komkommer en ui mengen. Rijst met masalasaus en salade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snelkookrijst
3 tomaten
6 el milde olijfolie
350 g Garden Gourmet gegrilde stukjes
450 g Tikka Masala roerbaksaus
1 middelgrote ui
1 komkommer
2 el azijn