Vegetarische masala met komkommersalade
bewaar
bewaar

Vegetarische masala met komkommersalade

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Tomaten wassen en in blokjes snijden. In braadpan 1/3 olie verhitten en Tivall-stukjes in 2 min. knapperig bakken. Tomaten toevoegen en 1 min meebakken. Saus toevoegen en 3 min. verwarmen. Ui pellen en snipperen. Komkommer wassen en in plakjes schaven. Van rest van olie, azijn, zout en peper dressing roeren. Met komkommer en ui mengen. Rijst met masalasaus en salade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische masala met komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig