Sperziebonencurry met naanbrood
bewaar
bewaar

Sperziebonencurry met naanbrood

Heerlijk Indiaas gerecht voor vega's of voor wie een dagje geen vlees wil eten.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de sperziebonen in 8 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg de Tivall stukjes toe en bak in 5 min. gaar.

Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de currypasta door het groentenmengsel en bak 1 min. mee. Voeg de kokosmelk en de sperziebonen toe en laat het geheel goed warm worden. Serveer de curry met het naanbrood.

bewaartipCurrypasta kun je lang bewaren en is een smaakmaker voor Aziatische gerechten.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonencurry met naanbrood

Heerlijk Indiaas gerecht voor vega's of voor wie een dagje geen vlees wil eten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig