Vegetarische balletjes in zoetzure saus
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten. Balletjes 3 min. bakken. Uiringen en peen julienne door balletjes scheppen en 3 min. meebakken. Roerbaksaus toevoegen en geheel door en door verwarmen. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Komkommer met dressing mengen. Mie met saus en komkommersalade serveren.
Vegetarische balletjes in zoetzure saus
hoofdgerecht
null personen
800 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mie volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten. Balletjes 3 min. bakken. Uiringen en peen julienne door balletjes scheppen en 3 min. meebakken. Roerbaksaus toevoegen en geheel door en door verwarmen. Komkommer schoonmaken en in plakjes schaven. Komkommer met dressing mengen. Mie met saus en komkommersalade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g mie
1 middelgrote ui
5 el zonnebloemolie
420 g Garden Gourmet balletjes
150 g peen julienne
550 g Chinese roerbaksaus zoetzuur
1 komkommer
4 el sladressing knoflook
Dit heb je nodig
wok