Rijstsalade met basilicumdressing
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken, afgieten en laten afkoelen. Komkommer wassen, in de lengte halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommerhelften in plakjes snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Olijven halveren. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan 5 min. roosteren. Mozzarella's in blokjes snijden. Alle ingrediënten met dressing door elkaar scheppen. Salade met ciabatta serveren.
Rijstsalade met basilicumdressing
hoofdgerecht
null personen
860 kcal
30 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken, afgieten en laten afkoelen. Komkommer wassen, in de lengte halveren en zaadlijsten verwijderen. Komkommerhelften in plakjes snijden. Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden. Olijven halveren. Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan 5 min. roosteren. Mozzarella's in blokjes snijden. Alle ingrediënten met dressing door elkaar scheppen. Salade met ciabatta serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g witte snelkookrijst
1 komkommer
2 gele paprika's
1 potje groene olijven met piment
100 g hazelnoten
2 bollen mozzarella
100 ml vinaigrette
1 ciabatta