Rijstsalade met tonijn en olijven
bewaar
bewaar

Rijstsalade met tonijn en olijven

20 min. bereiden / 20 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af en laat 30 min. afkoelen.

Steek ondertussen de barbecue aan of verhit de grillpan. Besprenkel de aubergine met de olijfolie en rooster de plakken 4 min. Keer regelmatig. Doe de aubergine in een grote schaal. Snijd de paprika's in repen. Schep om met de aubergine.

Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Voeg het rasp en sap samen met de extra vierge olijfolie toe aan de groenten. Meng ook de rijst erdoor. Schep de tonijn, olijven en het basilicum erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Groenten grillen en roosteren

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijstsalade met tonijn en olijven

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig