Kerrie-visschotel met mango
bewaar
bewaar

Kerrie-visschotel met mango

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. In magnetronschaal (inhoud 1 1/2 liter) ui met margarine 1 min. op vol vermogen (700 Watt) verhitten. Kerrie, 1 tl zout, kokosmelk en gemberpoeder erdoor roeren. Bevroren vis in saus leggen. Schotel afgedekt 12 min. op vol vermogen verhitten.Mango schillen en vruchtvlees in stukken snijden. Vis in stukken snijden. Mangostukken en bouillontablet bij vis doen. Geheel afgedekt 6 min. op vol vermogen verhitten, af en toe omscheppen. Intussen doperwten in 10 min. gaarkoken. Visschotel met zout en peper op smaak brengen. Serveren met rijst en doperwten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerrie-visschotel met mango

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig