Kerrie-visschotel met mango
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. In magnetronschaal (inhoud 1 1/2 liter) ui met margarine 1 min. op vol vermogen (700 Watt) verhitten. Kerrie, 1 tl zout, kokosmelk en gemberpoeder erdoor roeren. Bevroren vis in saus leggen. Schotel afgedekt 12 min. op vol vermogen verhitten.Mango schillen en vruchtvlees in stukken snijden. Vis in stukken snijden. Mangostukken en bouillontablet bij vis doen. Geheel afgedekt 6 min. op vol vermogen verhitten, af en toe omscheppen. Intussen doperwten in 10 min. gaarkoken. Visschotel met zout en peper op smaak brengen. Serveren met rijst en doperwten.
Kerrie-visschotel met mango
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Ui pellen en snipperen. In magnetronschaal (inhoud 1 1/2 liter) ui met margarine 1 min. op vol vermogen (700 Watt) verhitten. Kerrie, 1 tl zout, kokosmelk en gemberpoeder erdoor roeren. Bevroren vis in saus leggen. Schotel afgedekt 12 min. op vol vermogen verhitten.Mango schillen en vruchtvlees in stukken snijden. Vis in stukken snijden. Mangostukken en bouillontablet bij vis doen. Geheel afgedekt 6 min. op vol vermogen verhitten, af en toe omscheppen. Intussen doperwten in 10 min. gaarkoken. Visschotel met zout en peper op smaak brengen. Serveren met rijst en doperwten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g snelkookrijst
1 ui
50 g vloeibare margarine
1 eetlepel kerriepoeder
1 mespunt gemberpoeder
1 blik kokosmelk
1 pak koolvisfilet
1 mango
1 visbouillontablet
1 zak tuinerwten
Dit heb je nodig
magnetronschaal