Koolviscurry met peultjes
bewaar
bewaar

Koolviscurry met peultjes

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de peultjes. Snijd de koolvis in blokjes en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vis in ca. 3 min. bruin. Schep de vis uit de pan en houd deze warm op een bord, afgedekt met aluminiumfolie. Bak in het bakvet de ui en paprika 3 min. Voeg de kokosmelk en peultjes toe, verkruimel het bouillontablet erboven en breng aan de kook. Laat ca. 5 min. sudderen. Warm de koolvis de laatste minuut mee zonder te roeren. Serveer met de rijst.

algemeenU kunt de peultjes in de curry vervangen door andere seizoensgroenten.

Vis en vlees bakken

Instructievideo - 00:58 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolviscurry met peultjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig