Hollandse boerenkoolstamp met piccalilly
Aan de slag
Haal de rookworst en het ontbijtspek uit de verpakking. Snijd de rookworst in de lengte in vier plakken. Verhit de grillpan en gril de plakken rookworst en het ontbijtspek op hoog vuur tot er een mooi grillmotiefontstaat. Laat even uitlekken op keukenpapier. Haal de boerenkool uit de verpakking en verdeel 'm over twee borden. Verwarm de borden met boerenkool één voor één in de magnetron 2 minuten op vol vermogen (700 watt). Maak een kuiltje in de stamppot en schep er een lepel piccalilly in. Leg de gegrilde worst en het spek op de boerenkool en bestrooi het geheel met wat zilveruitjes. Serveer direct.
Hollandse boerenkoolstamp met piccalilly
hoofdgerecht
null personen
413 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Haal de rookworst en het ontbijtspek uit de verpakking. Snijd de rookworst in de lengte in vier plakken. Verhit de grillpan en gril de plakken rookworst en het ontbijtspek op hoog vuur tot er een mooi grillmotiefontstaat. Laat even uitlekken op keukenpapier. Haal de boerenkool uit de verpakking en verdeel 'm over twee borden. Verwarm de borden met boerenkool één voor één in de magnetron 2 minuten op vol vermogen (700 watt). Maak een kuiltje in de stamppot en schep er een lepel piccalilly in. Leg de gegrilde worst en het spek op de boerenkool en bestrooi het geheel met wat zilveruitjes. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak boerenkool
50 g ontbijtspek
1 el piccalilly
1 el zilveruitjes
Dit heb je nodig
grillpan