Hollandse boerenkoolstamp met piccalilly
bewaar
bewaar

Hollandse boerenkoolstamp met piccalilly

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Haal de rookworst en het ontbijtspek uit de verpakking. Snijd de rookworst in de lengte in vier plakken. Verhit de grillpan en gril de plakken rookworst en het ontbijtspek op hoog vuur tot er een mooi grillmotiefontstaat. Laat even uitlekken op keukenpapier. Haal de boerenkool uit de verpakking en verdeel 'm over twee borden. Verwarm de borden met boerenkool één voor één in de magnetron 2 minuten op vol vermogen (700 watt). Maak een kuiltje in de stamppot en schep er een lepel piccalilly in. Leg de gegrilde worst en het spek op de boerenkool en bestrooi het geheel met wat zilveruitjes. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollandse boerenkoolstamp met piccalilly

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig