Boerenkoolstamp met knapperige rookworst
bewaar
bewaar

Boerenkoolstamp met knapperige rookworst

Stampot met knolselderij én boerenkool: dubbel zo lekker!

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de knolselderij en snijd hem in stukken van 3 cm.

Breng de knolselderij met de aardappelen met een laag water en eventueel zout aan de kook. Verdeel de boerenkool erover. Zet het vuur laag en laat met de deksel op de pan in 15 min. gaar worden.

Snijd ondertussen de rookworst in blokjes van een ½ cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de rookworstblokjes krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Verwarm ondertussen de melk in een steelpan.

Giet de aardappelen met groenten af en stamp fijn met de pureestamper. Voeg de mix voor boerenkool en de melk toe en roer door. Bestrooi de stamppot met de rookworstblokjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Boerenkoolstamp met knapperige rookworst

Stampot met knolselderij én boerenkool: dubbel zo lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig