Koolstamppot
bewaar
bewaar

Koolstamppot

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook in water met zout in 20 min. gaar. Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de witte kool toe en bak 3 min. mee. Voeg de boerenkool en 100 ml water toe en smoor afgedekt 10 min. Voeg de komijn toe.

Verwarm de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de melk in een steelpan. Stamp de aardappelen, 25 g boter en melk met de pureestamper tot puree. Schep de kool erdoor en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rookworst. Lekker met piccalilly.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolstamppot

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig