Mediterrane boerenkoolstamp
bewaar
bewaar

Mediterrane boerenkoolstamp

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar.

Verwijder het vel van de worst. Verhit de olie en bak het worstvlees samen met de rozemarijn in 5 min. rul, duw het vlees tijdens het bakken met een spatel in kleine stukjes. Verwarm de bevroren boerenkool in een pan en voeg de bonen toe als de boerenkool ontdooid en warm is.

Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de pureestamper. Meng de boerenkool en bonen erdoor. Roer de tomaten en worst erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

algemeenDagje zonder vlees? Laat de worst weg en meng met de tomaten 200 g oude kaas in blokjes door de stamppot.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mediterrane boerenkoolstamp

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig