Vegetarische tomatensoep
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en bak de tofureepjes 1 min. Voeg de wokgroenten toe en bak 2-3 min. mee. Roer regelmatig.
Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Verkruimel de bouillonblokjes erboven en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat 5 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over kommen en strooi met de geraspte kaas erover. Serveer met het stokbrood.
Vegetarische tomatensoep
hoofdgerecht
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en bak de tofureepjes 1 min. Voeg de wokgroenten toe en bak 2-3 min. mee. Roer regelmatig.
Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Verkruimel de bouillonblokjes erboven en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat 5 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over kommen en strooi met de geraspte kaas erover. Serveer met het stokbrood.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
200 g tofuroerbakreepjes pittig
400 g Provençaalse wokgroente
400 g tomatenblokjes in blik
1 l water
2 tuinkruidenbouillontabletten
50 g geraspte oude kaas
1 vers stokbrood