Warm winterfruit in kaneelroom
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Fruit met citroensap mengen. Ei loskloppen en met cuisine, kaneel en suiker mengen. Noten hakken. Rozijnen met fruit mengen en over schaaltjes verdelen. Room erover schenken. Noten erover strooien. Schaaltjes in oven zetten en in 15-20 minuten gaar en goudbruin laten worden. Lekker met een bol kaneelijs.
Warm winterfruit in kaneelroom
nagerecht
null personen
300 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven op 200 °C voorverwarmen. Appels en peren schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Fruit met citroensap mengen. Ei loskloppen en met cuisine, kaneel en suiker mengen. Noten hakken. Rozijnen met fruit mengen en over schaaltjes verdelen. Room erover schenken. Noten erover strooien. Schaaltjes in oven zetten en in 15-20 minuten gaar en goudbruin laten worden. Lekker met een bol kaneelijs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 appels
2 peren
1 eetlepel citroensap
1 ei
1 pakje soja cuisine
2 theelepels kaneelpoeder
2 eetlepels suiker
50 g pecannoten
3 eetlepels rozijnen
Dit heb je nodig
eenpersoonsovenschaaltjes (inhoud ca. 150 ml)