Winterfruit uit de wok
Aan de slag
Besprenkel de schijfjes appel en peer met citroensap. Verhit de boter in een wok en roerbak het fruit 1 min. op halfhoog vuur. Strooi de suiker erover en laat al roerend smelten. Voeg de appelsap, kaneel en rozijnen toe en laat 2 min. zachtjes meesudderen. Roer van het vuur af de walnoten erdoor. Serveer direct, bijv. met een schepje zure room en kaneelwafeltjes.
Winterfruit uit de wok
nagerecht
null personen
235 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Besprenkel de schijfjes appel en peer met citroensap. Verhit de boter in een wok en roerbak het fruit 1 min. op halfhoog vuur. Strooi de suiker erover en laat al roerend smelten. Voeg de appelsap, kaneel en rozijnen toe en laat 2 min. zachtjes meesudderen. Roer van het vuur af de walnoten erdoor. Serveer direct, bijv. met een schepje zure room en kaneelwafeltjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g walnoten
2 frizure appels
2 stevige handperen
4 el citroensap
2 el (bruine)basterdsuiker
6 el appelsap
1 tl kaneelpoeder
2 el rozijnen
2 el roomboter
Dit heb je nodig
wok