Stamppot vergeten groenten met rookworst
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden. Knolselderij schillen en in stukjes snijden. Aardappels en selderij in 15 min. beetgaar koken. Snijbonen volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Witte bonen uitlekken en met snijbonen meeverwarmen. In magnetron melk 1 min. verhitten (700 watt) en van aardappels, knolselderij, margarine en melk een luchtige puree stampen. Snijbonen en witte bonen door de puree roeren en stamppot op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Worstjes inprikken en 2 x 1 min. in magnetron verwarmen. Stamppot over vier borden verdelen en worstjes er midden op leggen.
Stamppot vergeten groenten met rookworst
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden. Knolselderij schillen en in stukjes snijden. Aardappels en selderij in 15 min. beetgaar koken. Snijbonen volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Witte bonen uitlekken en met snijbonen meeverwarmen. In magnetron melk 1 min. verhitten (700 watt) en van aardappels, knolselderij, margarine en melk een luchtige puree stampen. Snijbonen en witte bonen door de puree roeren en stamppot op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Worstjes inprikken en 2 x 1 min. in magnetron verwarmen. Stamppot over vier borden verdelen en worstjes er midden op leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g aardappels
300 g knolselderij
1 pak snijbonen
100 ml melk
3 eetlepels margarine
1 pot witte bonen
0 nootmuskaat
2 zakken magere rookworst