Bonenstamp en worst
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook in water met zout in 20 min. beetgaar.
Verwarm ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in stukjes. Kook ze in 8 min. beetgaar, voeg na 5 min. de snijbonen en witte bonen toe. Giet af.
Giet de aardappelen af. Verwarm de melk in een steelpan en schenk bij de aardappelen. Voeg de boter toe en stamp met de pureestamper tot puree. Schep de bonen erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep in een schaal en leg de rookworst erop.
Bonenstamp en worst
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook in water met zout in 20 min. beetgaar.
Verwarm ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in stukjes. Kook ze in 8 min. beetgaar, voeg na 5 min. de snijbonen en witte bonen toe. Giet af.
Giet de aardappelen af. Verwarm de melk in een steelpan en schenk bij de aardappelen. Voeg de boter toe en stamp met de pureestamper tot puree. Schep de bonen erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep in een schaal en leg de rookworst erop.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg iets kruimige aardappelen
1 rookworst
200 g sperziebonen
1 pak Hollandse snijbonen
1 potje witte bonen
100 ml halfvolle melk
25 g boter
Dit heb je nodig
pureestamper