Bonenstamp en worst
bewaar
bewaar

Bonenstamp en worst

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook in water met zout in 20 min. beetgaar.

Verwarm ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in stukjes. Kook ze in 8 min. beetgaar, voeg na 5 min. de snijbonen en witte bonen toe. Giet af.

Giet de aardappelen af. Verwarm de melk in een steelpan en schenk bij de aardappelen. Voeg de boter toe en stamp met de pureestamper tot puree. Schep de bonen erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep in een schaal en leg de rookworst erop.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bonenstamp en worst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig