Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes
bewaar
bewaar

Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Fruit met 100 ml water in magnetron op vol vermogen (700 Watt) 2 min. verhitten. Spruitjes in 8 min. beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verhitten. Biefstuk met peper bestrooien. In koekenpan boter verhitten. Biefstuk in 4 min. bruin en van binnen rosé bakken. Biefstuk uit pan halen, met zout bestrooien en even laten rusten. Ui en roodfruit door bakvet roeren en 2 min. meebakken. Aardappelpuree over vier borden verdelen, biefstuk erop leggen en roodfruit er half over scheppen. Met spruitjes serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Biefstuk met roodfruitsaus en spruitjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig