Biefstuk met piccalillysaus
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook de spruiten in water met zout in 10 min. beetgaar.
Verhit 25 g boter in een koekenpan. Bak de biefstuk in 4 min. rondom bruin en neem uit de pan. Houd warm onder een deksel. Fruit de ui 1 min. in het bakvet. Voeg de bouillon toe en roer met een spatel de aanbaksels los. Roer de piccalilly erdoor en verwarm nog 1 min. Voeg peper en zout toe. Snijd de biefstuk in plakjes.
Giet de spruiten af en schud ze om met 25 g boter, nootmuskaat en peper en zout. Schenk de piccalilysaus over 4 borden en verdeel de aardappelen en biefstuk erover. Serveer met de spruiten.
Biefstuk met piccalillysaus
hoofdgerecht
null personen
415 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook de spruiten in water met zout in 10 min. beetgaar.
Verhit 25 g boter in een koekenpan. Bak de biefstuk in 4 min. rondom bruin en neem uit de pan. Houd warm onder een deksel. Fruit de ui 1 min. in het bakvet. Voeg de bouillon toe en roer met een spatel de aanbaksels los. Roer de piccalilly erdoor en verwarm nog 1 min. Voeg peper en zout toe. Snijd de biefstuk in plakjes.
Giet de spruiten af en schud ze om met 25 g boter, nootmuskaat en peper en zout. Schenk de piccalilysaus over 4 borden en verdeel de aardappelen en biefstuk erover. Serveer met de spruiten.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappelen
2 x 250 g spruitjes
50 g boter
300 g biefstuk
1 ui
125 ml rundvleesbouillon
4 el piccalilly
1 mespunt nootmuskaat