Noedelsoep met biefstuk & paksoi
bewaar
bewaar

Noedelsoep met biefstuk & paksoi

Upgrade je soep met biefstuk!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bestrooi de biefstuk royaal met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de biefstuk in 8 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat op een bord onder aluminiumfolie rusten. Bak in het achtergebleven bakvet de champignonroerbakmix in 5 min. op hoog vuur goudbruin. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Breng ondertussen de bouillon aan de kook en voeg de mie toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met de woksaus sweet & sour en de azijn. Snijd de paksoi fijn en verdeel met de gebakken champignons over 4 ruime kommen. Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Verdeel de mie, bouillon en biefstukreepjes over de groenten.

combinatietipLekker met koriander en 1 in dunne ringetjes gesneden rode peper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedelsoep met biefstuk & paksoi

Upgrade je soep met biefstuk!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig