Chocoladeijstaart met sinaasappel
Aan de slag
Laat het ijs in 30 minuten zacht worden. Bekleed de hoge schaal aan de binnenzijde met enkele lagen huishoudfolie. Snijd de cake in dunne plakken.
Leg de sinaasappelplak (van de cake) midden op de bodem van de schaal. Bekleed de zijden van de schaal met de cakeplakken. Hak de chocolade in stukjes. Verwarm de marmelade in een magnetron op de hoogste stand gedurende 10 sec. Roer vervolgens met de chocolade door het ijs
Schep het ijs in de schaal en strijk aan de bovenzijde glad. Laat de ijstaart in diepvries ca 5 minuten bevriezen. Plaats de schaal omgekeerd op een bord en verwijder het vershoudfolie. Serveer de taart eventueel met slagroom.
Chocoladeijstaart met sinaasappel
nagerecht
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
300 min. wachten
Aan de slag
Laat het ijs in 30 minuten zacht worden. Bekleed de hoge schaal aan de binnenzijde met enkele lagen huishoudfolie. Snijd de cake in dunne plakken.
Leg de sinaasappelplak (van de cake) midden op de bodem van de schaal. Bekleed de zijden van de schaal met de cakeplakken. Hak de chocolade in stukjes. Verwarm de marmelade in een magnetron op de hoogste stand gedurende 10 sec. Roer vervolgens met de chocolade door het ijs
Schep het ijs in de schaal en strijk aan de bovenzijde glad. Laat de ijstaart in diepvries ca 5 minuten bevriezen. Plaats de schaal omgekeerd op een bord en verwijder het vershoudfolie. Serveer de taart eventueel met slagroom.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak chocoladeroomijs
1 chocoladecake
100 g chocolade extra puur orange (tablet)
½ pot sinaasappelmarmelade
Dit heb je nodig
plasticfolie
hoge schaal, inhoud 2 liter