Chocoladetaartje met yoghurtijs
bewaar
bewaar

Chocoladetaartje met yoghurtijs

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Cake in dunne plakken snijden en met glas 8 rondjes uitsteken (rest wordt niet gebruikt). Slagroom met suiker stijf kloppen. Chocolade grof raspen (evt. in keukenmachine) en door slagroom scheppen. Op vier borden cakerondje leggen, daarop klein bolletje ijs scheppen. Met cakerondje en nog een bolletje ijs bedekken. Bramen rondom taartje leggen en met chocoladeroom garneren.

Slagroom kloppen

Instructievideo - 01:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chocoladetaartje met yoghurtijs

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig