Chocoladetaartje met yoghurtijs
Aan de slag
Cake in dunne plakken snijden en met glas 8 rondjes uitsteken (rest wordt niet gebruikt). Slagroom met suiker stijf kloppen. Chocolade grof raspen (evt. in keukenmachine) en door slagroom scheppen. Op vier borden cakerondje leggen, daarop klein bolletje ijs scheppen. Met cakerondje en nog een bolletje ijs bedekken. Bramen rondom taartje leggen en met chocoladeroom garneren.
Slagroom kloppen
Instructievideo - 01:36 min.
Chocoladetaartje met yoghurtijs
nagerecht
null personen
465 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Cake in dunne plakken snijden en met glas 8 rondjes uitsteken (rest wordt niet gebruikt). Slagroom met suiker stijf kloppen. Chocolade grof raspen (evt. in keukenmachine) en door slagroom scheppen. Op vier borden cakerondje leggen, daarop klein bolletje ijs scheppen. Met cakerondje en nog een bolletje ijs bedekken. Bramen rondom taartje leggen en met chocoladeroom garneren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ chocoladecake
125 ml slagroom
2 eetlepels suiker
50 g extra pure chocolade
1 beker yoghurtijs
1 bakje bramen