Gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten
bewaar
bewaar

Gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Meng het gehakt met de ricotta en de fijngesneden basilicum. Breng op smaak met (veel) zout en (versgemalen) peper. Kneed het ricottamengsel goed door en vorm er met vochtige handen 18 kleine balletjes van. Leg de pijnboompitten op een groot bord en rol de gehaktballetjes erdoorheen. Druk ze goed aan. Bak de gehaktballetjes in de olie rondom op middelhoog vuur in 20 minuten gaar. Serveer ze met de tomatentapenade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktballetjes met ricotta en pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig