Italiaanse gehaktballetjes
bewaar
bewaar

Italiaanse gehaktballetjes

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Hak de pijnboompitten grof en kneed ze met het basilicum, de kaas, het broodkruim, de knoflook en de ricotta door het gehakt. Breng het gehakt op smaak met zout en (versgemalen) peper. Draai met vochtige handen balletjes van het gehakt zo groot als een walnoot (circa 40 stuks). Verhit de olie in een braadpan en bak de helft van de gehaktballetjes in 10 minuten rondom bruin en gaar. Schep de balletjes met een schuimspaan uit de pan. Schep indien nodig een extra lepel olie bij het bakvet en bak het tweede deel van de gehaktballetjes. Lekker met grofgesneden brood en gemengde sla.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse gehaktballetjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig