Spaghetti met homemade Italiaanse gehaktballetjes
bewaar
bewaar

Spaghetti met homemade Italiaanse gehaktballetjes

Helemaal lekker door de saus van tomaat, paprika en broccolirijst.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Meng de mix voor gehakt en 35 g geraspte kaas door het gehakt. Maak er balletjes ter grootte van een walnoot van.

Verhit de olie in een braadpan of hapjespan en bak hierin de balletjes rondom goudbruin. Voeg de tomaten toe, breng aan de kook en zet het vuur laag. Duw de tomaten stuk met een houten lepel. Laat in 15 min. gaar worden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Voeg de paprika en de broccolirijst toe aan de tomatensaus met de gehaktballetjes. Roer de saus door de spaghetti en bestrooi met 40 g geraspte kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met homemade Italiaanse gehaktballetjes

Helemaal lekker door de saus van tomaat, paprika en broccolirijst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig