Spaghetti met gehakt en knoflookolijven
Zes ingrediënten, twee pannen, een klein half uurtje tijd: perfect maandagavondrecept.
Aan de slag
Bak het gehakt in 5 min. rul en bruin. Rooster ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Voeg de tomatensaus toe aan het gehakt en verwarm op laag vuur 15 min.
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd het basilicum in reepjes.
Giet de pasta af en schep het door de saus. Voeg de helft van het basilicum toe. Bestrooi de spaghetti met de olijven, pijnboompitten, de rest van het basilicum en de geraspte jonge kaas.
Spaghetti met olijven en gehakt
Instructievideo - 01:49 min.
Spaghetti met gehakt en knoflookolijven
Zes ingrediënten, twee pannen, een klein half uurtje tijd: perfect maandagavondrecept.
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Bak het gehakt in 5 min. rul en bruin. Rooster ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Voeg de tomatensaus toe aan het gehakt en verwarm op laag vuur 15 min.
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd het basilicum in reepjes.
Giet de pasta af en schep het door de saus. Voeg de helft van het basilicum toe. Bestrooi de spaghetti met de olijven, pijnboompitten, de rest van het basilicum en de geraspte jonge kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g half-om-halfgehakt
4 el pijnboompitten
470 g sugo isolana tomatensaus in pot
300 g spaghetti
15 g verse basilicum
4 el geraspte jonge kaas
150 g groene knoflookolijven