Worstjes in bladerdeeg met gebakken kool
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg elke worst op een plakje deeg, zorg dat de worst er aan beide kanten een beetje uitsteekt en vouw het deeg dicht. Strooi een klein beetje kaas op de bovenkant van het deeg en laat de ingepakte worstjes op een bakplaat in het midden van de oven in 25 minuten gaar worden. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de ui tot die goudbruin is. Bak de kool al omscheppend 5 minuten mee. Roer de appel en rozijnen erdoor en breng op smaak met zout en peper. Warm het geheel nog 3-4 minuten door. Bestrooi de kool met de walnoten en serveer die er apart bij.
Worstjes in bladerdeeg met gebakken kool
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg elke worst op een plakje deeg, zorg dat de worst er aan beide kanten een beetje uitsteekt en vouw het deeg dicht. Strooi een klein beetje kaas op de bovenkant van het deeg en laat de ingepakte worstjes op een bakplaat in het midden van de oven in 25 minuten gaar worden. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de ui tot die goudbruin is. Bak de kool al omscheppend 5 minuten mee. Roer de appel en rozijnen erdoor en breng op smaak met zout en peper. Warm het geheel nog 3-4 minuten door. Bestrooi de kool met de walnoten en serveer die er apart bij.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 runderbraadworsten
4 plakjes bladerdeeg
75 g komijnekaas
3 eetlepels olie
1 ui
1 zak gesneden witte kool
2 appels
50 g rozijnen
25 g walnoten
Dit heb je nodig
wok