Opperdepop: witte kool met appel en rozijnen 1-2 jr
bewaar
bewaar

Opperdepop: witte kool met appel en rozijnen 1-2 jr

Is kool nieuw voor je kindje? Met appel en rozijnen erdoor staat het vast gauw op het lijstje met favorieten.

20 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Kook de kool 1 min. Laat uitlekken in de zeef en vang het vocht op. Wel de rozijnen 15 min. in het kookvocht. Verwijder ondertussen het klokhuis van de (ongeschilde en gewassen) appel en rasp de appel grof, of snijd in kleine reepjes.

Meng de afgekoelde kool met de appel en yoghurt. Laat de rozijnen uitlekken in de zeef en meng ze erdoor. Voeg naar smaak eventueel nog wat peper toe.

bereidingstipKook de kool niet te lang. Dat geeft niet alleen een nare kooklucht, het maakt de kool ook zwaarder verteerbaar. Door de kool kort te koken, blijven de smaak, structuur en vitaminen bovendien beter bewaard.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: witte kool met appel en rozijnen 1-2 jr

Is kool nieuw voor je kindje? Met appel en rozijnen erdoor staat het vast gauw op het lijstje met favorieten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig