Opperdepop: visballetjes met yoghurt-augurksausje 1-2 jr
bewaar
bewaar

Opperdepop: visballetjes met yoghurt-augurksausje 1-2 jr

Zó eten ze tenminste vis: verpakt in grappige balletjes, met een fris sausje erbij.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de augurk fijn en meng in een kommetje met de mayonaise en yoghurt. Pers de knoflook erboven uit. Roer de saus door en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de sjalotten grof. Snijd de vis in stukken. Pureer de sjalotten, vis en bloem in de keukenmachine en breng op smaak met peper en eventueel zout. Vorm van het vismengsel balletjes ter grootte van een walnoot.

Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de visballetjes in 3-4 min. rondom bruin en gaar. Serveer de visballetjes met het sausje.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn
combinatietipLekker met gekookte worteltjes en gebakken aardappeltjes.

Opperdepop: visballetjes met yoghurt-augurksausje (1-2 jr)

Instructievideo - 02:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: visballetjes met yoghurt-augurksausje 1-2 jr

Zó eten ze tenminste vis: verpakt in grappige balletjes, met een fris sausje erbij.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig